Lexmond vs Lexmond AVENTURIJN -geluk-voorspoed-optimisme 'sterrenbeeld Ram'

Alle edelstenen zijn uniek, prachtig van kleur, maar kunnen vooral een enorme steun zijn. Wij voelen de magie van edelstenen en zien ze als prachtige sterren in de Aarde die zodra ze aangeraakt worden hun kracht gaan geven. Het is een prachtig cadeautje voor jezelf of iemand die je liefhebt. Een steen om iemand extra kracht en liefde te brengen. Alle edelstenen hebben hun eigen karakter en ondersteunen een ander gevoel.
Wij dragen altijd edelstenen in onze zak, leggen ze graag op ons bureau en naast ons bed. Je voelt je soms ineens tot een steen aangetrokken, wij geloven dat je deze dan nodig hebt. Volg je gevoel, je intuïtie en draag bij je waar je je goed bij voelt. Je kunt nooit iets verkeerds doen, elke steen geeft je iets moois.

Bepaalde stenen worden gekoppeld aan een geboortemaand, er zijn hier meerdere keuzes in en wij geven je graag ons advies. Op deze manier heb je een zeer liefdevol, symbolisch geboorte- of verjaardagscadeau.

Het is een uniek natuurproduct, dus de kleur/afmeting en vorm wijkt altijd iets af van de foto. Gemiddelde afmeting ongeveer 3 cm. Je ontvangt 1 steen met bijpassend zakje, inclusief het kaartje met de betekenis.


AVENTURIJN
(gekoppeld aan het sterrenbeeld Ram)

Aventurijn heeft een kalmerende werking en helpt je geluk en voorspoed aantrekken. Helpt om hoop, vreugde en optimisme in je dagelijks leven te vinden. Het ondersteunt bij veranderingen en groei.
• vitaliteit • beschermend• trekt geluk en voorspoed aan • maakt geduldiger/empathischer/toleranter•verbetert de werking van hart en bloedsomloop en versterkt de vaten
Hart Chakra
Helpt gehechtheid aan resultaten los te laten en meer aanwezig te zijn in je ervaringen. Het helpt te helen en nieuwe stappen te zetten in je leven.
‘To be steady in the soul and free in the spirit.’

€7,99
Gratis verzending vanaf 100 euro binnen Nederland!