Moonsisters Moon Calendar 2022 NL

PRE-ORDER de limited Moon Calendar 2022

(let op, alles wat je bij de pre-order bestelt wordt als gezamenlijke order verstuurd en ligt uiterlijk 1 oktober op je deurmat)

Pre- order vanaf nu de nieuwe Moon Calendar 2022 en hoor bij de eerste die 'onze baby' weer kunnen bewonderen. Als je via www.moonsisters.com bestelt ontvang je er een mooi cadeau bij; een prachtig stickervel met alle sterrenbeelden, geïllustreerd door ‘the one and only’ Rosa de Weerd én ons lint om de Moon Calendar meteen op te kunnen hangen. Omdat we zo gek op jullie én de mooie feedback zijn, love.

Wederom is de Moon Calendar volledig afgezet met bladgoud en full color geprint. Dit jaar komen we uit in drie talen, Nederlands, Engels én Duits. En de cover is geïllustreerd door de geweldige kunstenares Conie Vallese. 

Iedere dag zullen we de energie van de Maan beschrijven en werken we met iconen die de meest gunstige handelingen voor de dag aangeven. Dit jaar hebben we onder de iconen op de pagina’s ook kernwoorden gezet, zodat er meer herkenning per icoon zal zijn. Achter in de Moon Calendar leggen we de iconen uitgebreid uit.

Voelt een dag er als eentje met een gouden rand? Vouw dan de pagina tot een origami hartje (zie voorbeeld achterin) en bewaar deze. Zo heb je aan het eind van het jaar een verzameling van hartjes, een mooi overzicht van je hoogtepunten.

Dit jaar hebben we nóg meer quotes toegevoegd, heerlijke recepten en informatie over de helende kracht van kruiden. Het is een scheurkalender geworden vol met informatieve en grappige weetjes.

Love you to the Moon and back,

Jetteke & Lieke.

 

€29,95
Gratis verzending vanaf 100 euro binnen Nederland!