Magic Manuka Honing

Ben je nog niet bekend met Manuka honing? Daar gaan we dan heel snel verandering in brengen. Manuka honing is een speciale honingsoort verzameld van bijenkorven in afgelegen, ongerepte gebieden van Nieuw Zeeland. De honing heeft niet alleen een unieke smaak, maar bevat ook een hoog gehalte aan bio-actieve stoffen die heel goed zijn voor de huid. Wij gebruiken het al jaren als masker en we beloven je; het werkt. Manuka honing zuivert, kalmeert en hydrateert de huid.

Wat Manuka honing zo uniek maakt ten opzichte van 'normale' honing, is het hoge gehalte aan methylglyoxal (MGO): een zogeheten bio-actieve stof. Bio-actieve stoffen hebben een wetenschappelijk aangetoonde, gunstige werking voor je (huid)gezondheid. De stof in Manuka honing ondersteunt de bestrijding van schadelijke bacteriën en heeft daardoor een reinigende werking voor je lichaam en huid.


En wacht eens even, er is nog meer. Zo bevat de Manuka honing ook melkzuur, dit helpt dode huidcellen te verwijderen, aminozuren ondersteunen de aanmaak van nieuwe huidcellen en mineralen voeden de huid. Hebben we je overtuigd?

Breng de honing met een dun laagje op je gereinigde huid aan en laat 30 minuten zitten, vervolgens was (of lik ;-) ) je je gezicht schoon en kun je er weer stralend tegenaan.

Inhoud: rauwe monoflorale manuka honing

Voedingswaarde per 100 gr.: 1400 kj/335 Kcal, 0,0 eiwit, < 0,0 gr. vet, 82.1 gr. koolhydraten; waarvan 82.1 gr. suikers, 0 gr. vezels en 0,03 gr. zout.

€40,50
Gratis verzending vanaf 100 euro binnen Nederland!