Lexmond vs Lexmond LOVE CARDS Inner Compass Cards- Nederlandse versie

LOVE CARDS

DE SNELSTE WEG NAAR EEN LEVEN VAN LIEFDE

49 KAARTEN OM U DOOR ALLE RELATIES TE LEIDEN

Je bent pure liefde. The Inner Compass – Love Cards is ontworpen om je te helpen liefde in al zijn mogelijkheden te ervaren en om al het pantser dat je om je hart hebt gebouwd, weg te nemen. De kaarten stimuleren je creativiteit en leiden je naar heldere ruimtes waarin je absoluut liefde kunt geven en ontvangen. Niet alleen romantische liefde, maar de allesomvattende liefde die je erfgoed is als een levend, ademend wezen.

 

Elk van de 49 kaarten bevat vele lagen van diepe wijsheid en symboliek om zelfsturing, zelfreflectie en grote persoonlijke groei op gang te brengen. De kaarten helpen je op dagelijkse basis of wanneer je een vraag hebt over een specifieke situatie met betrekking tot zaken van emotie, genegenheid of interactie met anderen. Door gebruik te maken van je eigen onderbewustzijn, kun je je aandacht terugbrengen naar de eigenschappen die je het meest waardeert in verbinding met anderen.

 

The Inner Compass – Love Cards maken gebruik van je speelse aard om je weer met jezelf te verbinden, zodat je vrij en open kunt zijn met anderen. De kaarten zijn gemakkelijk te gebruiken - alleen of helemaal - en zijn perfect voor iedereen die zijn eigen beperkingen wil overstijgen en de vele facetten van liefde volledig wil omarmen.

 

Laat je innerlijke kompas de weg wijzen naar liefde.

 

Dit dek bevat:

– een stevige herinneringsdoos gevuld met;

– 49 prachtig vormgegeven liefdeskaarten vol wijsheid en symboliek;

– en een handleiding om u te helpen bij het interpreteren en integreren van elke kaart.

 

€39,00
Gratis verzending vanaf 100 euro binnen Nederland!