Inner Compass Kids Cards (Nederlandse editie)

Inner Compass – Kids Cards (Nederlandse editie)

 

De Inner Compass - Kinderkaarten bieden kinderen inzichten en handvatten om op speelse wijze in hun eigen kracht te stappen.

Dit kaartspel is een uniek en geweldig hulpmiddel om waardevolle levenslessen, vaardigheden en waarden door te geven. Het herinnert kinderen eraan dat ze geliefd zijn; dat we goed voor elkaar en de aarde moeten zorgen; dat we allemaal fouten maken, en dat je als team verder komt.

Deze set bestaat uit 36 ​​prachtig geïllustreerde kaarten en een gebruiksvriendelijke handleiding met bijbehorende teksten. Elk kind van 6 jaar en ouder kan een kaart kiezen om een ​​bericht te ontvangen dat de verbeelding prikkelt, het zelfvertrouwen stimuleert en vriendelijkheid bevordert.

Ideaal voor bewust ouderschap, het Inner Compass - Kids-deck is zowel mooi als leerzaam, en zal zowel door kinderen als volwassenen worden genoten. Kinderen kunnen alleen met de kaarten spelen, of samen met anderen, zoals ouder (s), grootouders, vriendjes en vriendinnetjes, leraren of iedereen die ze wil zien bloeien.

 

Dit kaartspel is beschikbaar in het Engels en Nederlands.

 

Het kaartspel bestaat uit:

- een stevige aandenken doos gevuld met;

- 36 prachtig geïllustreerde kinderkaarten vol universele wijsheid en positiviteit;

- en een gids om je te helpen bij het interpreteren en integreren van elke kaart.

€24,95
Gratis verzending vanaf 100 euro binnen Nederland!